Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 21-én megkezdi működését Magyarország Vancouveri Alkonzulátusa. Az alkonzulátust Török Tamás hivatásos konzul vezeti, aki ellátja Magyarország képviseletét az érdekvédelmi és közigazgatási ügyekben.

Az alkonzulátus ideiglenesen a Suite 570 – 1285 West Broadway, Vancouver, BC V6H 3X8 címen kezdi meg a működését. Az ügyfélfogadás 2019. január 7-i héten kezdődik, keddi és csütörtöki napokon 9 órától 12 óráig. Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az ügyintézésre a konzuli gyakorlatnak megfelelően előzetes bejelentkezés és konzultáció alapján van lehetőség.

Molnár André tiszteletbeli főkonzul és Szilágyi Amália tiszteletbeli alkonzul megbízatása 2018. december 21-én megszűnik, illetve ettől a naptól Alberta és British Columbia, valamint Yukon és az Észak-nyugati Területek az Ottawai Nagykövetség Konzuli Hivatalától átkerülnek a Torontói Főkonzulátus konzuli kerületéhez. Az alkonzulátus tevékenységének irányítását a Torontói Főkonzulátus látja el.

Molnár André tiszteletbeli főkonzul és Szilágyi Amália tiszteletbeli alkonzul munkáját ezúton is nagyon köszönjük!

Az alkonzulátus elérhetőségei:

Suite 570 – 1285 West Broadway, Vancouver, BC V6H 3X8

Email: ttorok@mfa.gov.hu

Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk Mindannyiuknak!”